Menü Bezárás
 • A Dino-Eye sorozatba a Dino-Lite digitális okulár kamerái tartoznak. Csak cserélje ki a mikroszkópja okulárját egy Dino-Eye kamerára, és az máris digitális mikroszkóppá változik. Az AM7025X USB-n keresztül csatlakozik a számítógéphez, és többféle adapterrel rendelkezik, így 23, 30, valamint 30,5mm-es okulárok helyére is behelyezhető. A DinoCapture mérőszoftvert csomagban adjuk a termékhez.

 • Dino-Eye AM4023X USB okulár kameraDino-Eye AM4023X USB okulár kamera

  A Dino-Eye sorozatba a Dino-Lite digitális okulár kamerái tartoznak. Csak cserélje ki a mikroszkópja okulárját egy Dino-Eye kamerára, és az máris digitális mikroszkóppá változik. Az AM4023X USB-n keresztül csatlakozik a számítógéphez, és többféle adapterrel rendelkezik, így 23, 30, valamint 30,5mm-es okulárok helyére is behelyezhető. A DinoCapture mérőszoftvert csomagban adjuk a termékhez.

  Kérjen árajánlatot

 • Dino-Eye AM4023 USB okulár kameraDino-Eye AM4023 USB okulár kamera

  A Dino-Eye sorozatba a Dino-Lite digitális okulár kamerái tartoznak. Csak cserélje ki a mikroszkópja okulárját egy Dino-Eye kamerára, és az máris digitális mikroszkóppá változik. Az AM4023 USB-n keresztül csatlakozik a számítógéphez, és a 23mm-es okulárok helyére helyezhető be. A DinoCapture mérőszoftvert csomagban adjuk a termékhez.

  Kérjen árajánlatot

 • Dino-Eye AM4023CT USB okulár kameraDino-Eye AM4023CT USB okulár kamera

  A Dino-Eye sorozatba a Dino-Lite digitális okulár kamerái tartoznak. Az AM4023CT C-mount adapterrel csatlakoztatható az erre alkalmas endoszkópokhoz és mikroszkópokhoz. A DinoCapture mérőszoftvert csomagban adjuk a termékhez.

  Kérjen árajánlatot

 • Dino-Eye AM423U USB okulár kameraDino-Eye AM423U USB okulár kamera

  A Dino-Eye sorozatba a Dino-Lite digitális okulár kamerái tartoznak. Csak cserélje ki a mikroszkópja okulárját egy Dino-Eye kamerára, és az máris digitális mikroszkóppá változik. Az AM4023U univerzális adapter bármilyen apartúrához csatlakoztatható a meglévő okulárra való ráhelyezéssel (36 mm-ig). A DinoCapture mérőszoftvert csomagban adjuk a termékhez.