Menü Bezárás

Lámpák és vezérlők

A Dino-Lite digitális mikroszkópok funkcionalitása tovább fokozható megfelelő kiegészítő világítás használatával. Amennyiben segítségre van szüksége a megfelelő termék kiválasztásához, kérjük keressen minket a +36 30 350 8060-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

 • BL-ZW1 háttérvilágítóBL-ZW1 háttérvilágító

  A hordozható háttérfény beépített polarizálóval rendelkezik. A működéséhez szükséges energiát USB-ről, vagy DC adapterről kapja.

 • SL-ZW1 mikroszkóp lámpaSL-ZW1 mikroszkóp lámpa

  Az SL-ZW1 egy polarizált USB csatlakozású hattyúnyakú fényforrás. A polarizáció könnyen állítható a fényforrás egyszerű elforgatásával.

 • SW-F1 vezérlőpedálSW-F1 vezérlőpedál

  Az SW-F1 lábpedál segítségével könnyen elkészíthető egy kép a Dino-Lite vagy Dino-Eye digitális mikroszkóp megoldásokkal. Elegendő egy USB csatlakozó és nem igényel további szoftver alkalmazását.

 • Távoli fókusz szabályozás Dino-Lite mikroszkópokhoz (KM-01)Távoli fókusz szabályozás Dino-Lite mikroszkópokhoz (KM-01)

  A távoli fókusz szabályozással a Dino-Lite mikroszkópok fókuszáló kerekét lehet érintés nélkül állítani.. Ez különösen akkor hasznos, amikor a Dino-Lite mikroszkópot izoláljuk a használat során. 

  Az érintőszabályozós kezelőszerv azonnali kontrollt biztosít, de az egység vezérelhető a DinoCapture 2.0 szoftverrel is. A KM-01 ifelszerelhetői a MS35B/MS36Bállványokral, vagy bármilyen 10 mm-es átmérőjű rúddal rendelkező állványra. 

  A KM-01 csak a Dino-Lite bizonyos modelljeivel kompatibilis. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a további információkért.