Menü Bezárás

Cégünkről

Jupiter Tech Kft. – a Dino-Lite termékek hivatalos magyarországi forgalmazója

Székhely: 1125 Budapest Kútvölgyi út 59/c
Cégjegyzékszám: 01-09-992576
Adószám: 24145655-2-43

A Jupiter Tech Kft magas szintű technológiai támogatást kíván nyújtani a termelő és szolgáltató vállalatoknak, iparágtól függetlenül (járműipar, elektronika, energiaipar, fémipar, építőipar, könnyűipar és egyéb iparágak).

Termékeink és technológiai megoldásaink alapvetően a gyártásban, illetve minőségbiztosításban nyújtanak olyan innovatív és korszerű megoldásokat, amik sok esetben a cégek működésének vagy fejlődésének alapvető eszközei. Ezek az eszközök, technológiai megoldások gyakran a termelő (valós értéket teremtő) vállalkozások jövőjét biztosítják. Az eszközök kiválasztása és bevezetése az alkalmazásba mindig egy közös munkafolyamat eredménye, amiben mi jelentős szerepet kívánunk vállalni.

A megfelelő és opcionális eszközök vagy technológiai megoldások kínálatát és folyamatos biztosítását/támogatását tekintjük legfőbb feladatunknak. Ez az az érték, ami partnereink számára olyan előnyöket nyújthat, ami biztosíthatja egy hosszú távú sikeres partneri kapcsolat alapját, cégünk fejlődésének sikerét és családunk biztos jövőjét.

Dino-Lite digitális mikroszkópok

Dino-Lite digitális mikroszkópok erőteljes, hordozható és funkciókban gazdag megoldást kínálnak a mikroszkópos vizsgálatok területén. Az akár 500x nagyítás és az 5 megapixeles felbontás kiváló minőségű képalkotást eredményez.
A funkciókban gazdag szoftver és a fejlett hardver funkciók kiemelik a Dino-Lite-ot a konkurens termékek mezőnyéből.

Mint a kézi digitális USB mikroszkóp feltalálója a Dino-Lite piacvezető és ipari szabványnak számít a digitális kézi mikroszkópok területén. Napjainkban a Dino-Lite digitális mikroszkóp pótolhatatlan eszköze cégnek és szervezetnek világszerte.
A több mint 70 modelljével a Dino-Lite termékcsalád számos csatlakoztatási lehetőséget kínál: USB, TV-t vagy VGA, valamint a speciális megvilágítású, mint például ultraibolya vagy infravörös fényben működő mikroszkópokat teszelérhetővé, melyek széles nagyítási tartományban működnek. Állványok és kiegészítők választéka teszi teljessé a termékvonalat és biztosítja, hogy a Dino-Lite megoldásai megfeleljenek a otthoni felhasználók igényeinek éppen úgy, mint a legigényesebb profi válallkozásoknak

Ezek a tulajdonságok teszik a Dino-Lite digitális mikroszkópokat ideális megoldássá a következő területeken:

Ipari ellenőrzés: minőség-ellenőrzés, szerelés, javítás, anyagok hibaelemzése
Professzionális ellenőrzés: bűnüldözés,hamisítások érzékelése
Nyomtatás és textíliák: minőség-ellenőrzés, a mélységi anyag ellenőrzés, mérés
Oktatás: labor, prezentáció, képzés
Biológia: botanika, rovartan
Orvosi: fül, szem, bőr / fejbőr vizsgálat és elemzés
Személyes: hobbi, gyűjtemény dokumentáció, festmények, régiségek

Kis méret teljes funkcionalitással! A Dino-Lite digitális mikroszkóp a technológia csodája.