Menü Bezárás

Felhasználási területek

Digitális mikroszkópok elektronikai ellenőrzéshez

Az olyan miniatürizálásra és tömeggyártásra épülő iparágban mint az elektronikai ipar, kiemelten fontos a hatékony nagyítás. A Dino-Lite nagy munkatávolságú mikroszkópjai akár 230 mm-s nagyításukkal és 10-140x-s nagyításukkal rugalmas megoldást nyújtanak, akár összeszerelési feladatokról, akár nagyobb nagyítással járó ellenőrzésről van szó.
Az új automatikus nagyítás leolvasási funkcióval rendelkező modellek segítségével másodpercek alatt végezhet el kalibrált méréseket, akár 0,01 mm-s pontossággal.

Dino-Lite teljes választékát kínálja az elektrosztatikus feltöltődés(ESD) ellen védett digitális mikroszkópoknak és tartozékainak, melyeket kifejezetten az elektronikai ipar szükségleteinek szem előtt tartásával fejlesztettek ki.

Bővebben:…


Digitális mikroszkópok minőségellenőrzéshez

anyagvizsgálat mikroszkópNapjainkban egyre inkább elvárássá vált a pontos méretek és anyagminőség biztosítása a gyártásban. A Dino-Lite mikroszkópjai rugalmas, hordozható megoldást kínálnak a minőségellenőrzésri és mérési feladatokra mind ipari, mind laboratóriumi környezetben.

A nagy munkatávolságú modellek 10-140x-s és a kis munkatávolságú modellek 20-220x-s nagyítása lefedi a minőségellenőrzés álalános igényeit. Amennyiben nagyobb nagyítás szükséges a Dino-Lite speciális mikroszkópjai 400x, 500x, illetve akár 900x-s optikai nagyítást is elérhetővé tesznek.

Az különleges Dino-Lite technológiák, mint az automatikus nagyítás továbbítás (AMR) és a kiterjesztett mélységélesség, még rugalmasabb vizsgálati megoldásokat nyújtanak.

Bővebben:…


Digitális mikroszkópok oktatási célokra

oktatasA Dino-Lite mikroszkópjai a kor igényeinek megfelelően mutatják be a tudományos tantárgyakat. A tanulók kivetítőn, vagy akár a saját mobil telefonjukon, vagy tabletjükön tekinthetik meg a mikroszkóp képét. A Dino-Lite mikroszkópjai segítséget nyújtanak a biológia, kémia és fizika, valamint a műszaki tantárgyak oktatásában.

A Dino-Lite digitális mikroszkóp egy sokoldalú berendezés, és az egyik a sok alkalmazási területe a sok közül az oktatás. Ez a tökéletes eszköz minden korosztály számára könnyen használható bármilyen előképzettség nélkül. A részletek mikroszkópos tanulmányozása egy szórakoztató és interaktív módja a tanulásnak.

Bővebben:…


Digitális mikroszkópok nyomdatechnikai ellenőrzéshez

NyomdaiparA Dino-Lite digitális mikroszkópokkal a nyomdai és grafikai ipar egy olyan sokoldalú eszközhöz jut, mellyel könnyedén ellenőrizheti a nyomtatás, nyomólemez és a papír szerkezetét.

A Dino-Lite USB mikroszkóppal tudunk könnyen és nagyon részletesen lehet ellenőrizni a plakátokat és ofszetlemezt. A Dino-Lite USB mikroszkóp kiváló kiegészítése a régi nagyítónak, melyet a nyomdaipari cégek évtizedek óta használnak. Az USB mikroszkóp 200x-ra nagyítja fel a képet, amely lehetővé teszi a nagyon részletes ellenőrzést.Emellett egy gombnyomással el lehet menteni a kinagyított képeket a számítógépre. A nyomatok mellett az offszetlemez egyenetlensége is ellenőrizhető.

Bővebben:…


Ékszerészeti mikroszkópok

ÉkszerészetA különlegesen kialakított polarizált világítás ideális megoldás az ékszerekkel, órákkal és drágakövekkel kapcsolatos vizsgálatokhoz és munkához.

A Dino-Lite kifejlesztett egy sor speciális mikroszkópot és tartozékot az ékszeripart igényeinek kielégítésére. A speciálisan kialakított polarizált megvilágítás ideális megoldás az ékszerekkel, órákkal és drágakövekkel kapcsolatos vizsgálatokhoz és munkához.Egy csomagban a DinoCapture Windows vagy DinoXcope Macintosh szoftverrel, a Dino-Lite egy nagyon erős és könnyen használható eszközt nyújt az ékszerészek számára.

Bővebben:…


Restaurátor mikroszkópok

Dino-LiteA Dino-Lite egy nagyon hasznos eszköz festmények, papír-, textil-és egyéb műtárgyak minősítésére, dokumentálására és pótlások végrehajtására.

A Dino-Lite mikroszkópjait sok restaurátor stúdió használja Európa-szerte. A Dino-Lite egy nagyon hasznos eszköz a festmények, papír-, textil-és egyéb műtárgyak minősítésére, dokumentáláséra és pótlások végrehajtására . A restaurátor Marjan de Visser restaurátor véleménye szerint a Dino-Lite mikroszkópja nagyon hasznos eszköz az helyreállítási munkákhoz.

Bővebben:…