Menü Bezárás

Állványok

A Dino-Lite mikroszkópok használatát számos állvány teszi még egyszerűbbé. A megfelelő állvány kiválasztásához kérje kollégáink segítségét a +36 30 350 8060-as telefonszámon, vagy írjon nekünk.

 • RK-10A mikroszkóp állványRK-10A mikroszkóp állvány

  A Dino-Lite RK-10A erős és stabil high-end állvány, mely használható az összes professzionális Dino-Lite modellel. Alapanyaga rugalmas rozsdamentes acél és könnyű alumínium, nagyon precíz finom fókusz beállítással, valamint gyorskioldó funkcióval rendelkezik.

 • RK-06A mikroszkóp állványRK-06A mikroszkóp állvány

  A Dino-Lite RK-06A egy stabil középkategóriás állvány, amely bármilyen Dino-Lite digitális mikroszkóppal használható. Rozsdamentes acélból és könnyű alumíniumból készült, pontos finom fókuszt és gyors függőleges állítási funkciót kínál.

 • A Dino-Lite új RK-04-es állványa kis méretű, stabil befogást biztosít és durva fókusszal rendelkezik. Bármilyen Dino-Lite digitális mikroszkóppal használható. Rozsdamentes acélból és könnyű alumíniumból készült. Az RK-04F változat integrált finom-fókuszálási funkcióval is rendelkezik.

 • A Dino-Lite új RK-05-ös állványa kis méretű, stabil befogást biztosít,  durva fókusszal és maximum 30 fokos dönthetőséggel rendelkezik. Bármilyen Dino-Lite digitális mikroszkóppal használható. Rozsdamentes acélból és könnyű alumíniumból készült. Az RK-05F változat integrált finom-fókuszálási funkcióval is rendelkezik.

 • Kisméretű tartós és erős váz biztosítja a mikroszkóp stabil megfogását, beállítását és a pozícionálást. Az MS08B állvány 14,5 cm-es függőleges munkatávolsággal rendelkezik, finomállítási lehetőséget nem tartalmaz.

 • RK-02 mikroszkóp állványRK-02 mikroszkóp állvány

  Az RK-02 egy tartós hattyúnyakú mikroszkóp állvány, mely rugalmas és sokoldalú felhasználási módokat tesz lehetővé a Dino-Lite digitális mikroszkópok számára. A C-bilincs szinte szinte bármilyen felülethet illeszkedik akár 7 cm vastagságig, akár vízszintesen vagy függőlegesen.

 • MS52B mikroszkóp állványMS52B mikroszkóp állvány

  A stabil asztalra rögzíthető befogó egy hosszú állítható karhoz kapcsolódik, ami nagy 62-92 cm-es munkatávolsággal rendelkezik. Ez könnyen rögzíthető egy munkaállomáshoz vagy asztallaphoz.

  Elérhető tartótalppal ellátott kiszerelésben is (MS52BA2).

 • MS35B mikroszkóp állványMS35B mikroszkóp állvány

  KIFUTOTT TERMÉK – AJÁNLOTT ALTERNATÍVA

  https://www.dino-lite.hu/termek/rk-06a-mikroszkop-allvany/

  Tartós és erős váz biztosítja a precíz beállítást és pozícionálást. Az MS35B állvány 20 cm-es függőleges munkatávolsággal rendelkezik, ami kiterjeszthető 50 cm-re egy opcionális tartótengellyel (MS30X).

  Elérhető ESD-biztos változatban is (MS35BE).

 • MS36B mikroszkóp állványMS36B mikroszkóp állvány

  KIFUTOTT TERMÉK – AJÁNLOTT ALTERNATÍVA

  https://www.dino-lite.hu/termek/rk-06a-mikroszkop-allvany/

  Az MS35B állványhoz hasonló kialakítású állvány, de rendelkezik egy vízszintes tartórúddal a nagyobb méretű alkatrészek vizsgálatára. A függőleges tartórúd meghosszabbítható az MS30X póluskiterjesztő kittel.

  Elérhető ESD-biztos változatban is (MS36BE).

 • MS-W1 mikroszkóp állványMS-W1 mikroszkóp állvány

  Speciális állvány hengeres felületek vizsgálatára. Az MS-W1 állvány lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyen vizsgáljon hengeres tárgyakat mint például a nyomtató hengerét. Az MS-W1 állvány a 2 továbbító henger segítségével előre vagy hátra képes mozogni, ezzel pozícionálva a mikroszkópot a vizsgálati igényeknek megfelelően. Ez egy remek megoldás sima hengerek felületének vizsgálatára.

 • MS12C mikroszkóp állványMS12C mikroszkóp állvány

  Hordozható bölcső állvány két adapterrel és három rögzíthető munkatávolsággal. Könnyen csúsztatható a tárgyon anélkül, hogy elvesztenénk a fókuszt.

 • MS15X mikroszkóp tárgyasztalMS15X mikroszkóp tárgyasztal

  XY tartó levehető forgatható asztallal. Az MS15X XY asztal függetlenül is használható vagy kombinálható az MS35B vagy MS36B oszlopos állványokhoz.

   

 • MS23B mikroszkóp állványMS23B mikroszkóp állvány

  KIFUTOTT TERMÉK – AJÁNLOTT ALTERNATÍVA

  https://www.dino-lite.hu/termek/rk-02-mikroszkop-allvany/

  Ez az asztali csiptető flexibilis hattyúnyakkal csiptethető az asztalra vagy más sima felületre, ami maximum 3 cm vastag.

 • MS33W mikroszkóp állványMS33W mikroszkóp állvány

  KIFUTOTT TERMÉK – AJÁNLOTT ALTERNATÍVA

  https://www.dino-lite.hu/termek/rk-02-mikroszkop-allvany/

  A hengeres kialakítású befogó rész egy flexibilis szárhoz kapcsolódik, ami a Dino-Lite mikroszkópok tartására szolgál. Egy kiegészítő funkció az állvány talp részén lévő finom beállító csavar, amivel a Dino-Lite olyan helyzetekben is képes vizsgálni, ahol e nélkül nehéz lenne. használni.

 • MS34B mikroszkóp állványMS34B mikroszkóp állvány

  KIFUTOTT TERMÉK – AJÁNLOTT ALTERNATÍVA

  https://www.dino-lite.hu/termek/rk-04-es-rk-04f-digitalis-mikroszkop-allvany/

  A MS34B állvány a nagy nagyítással rendelkező Dino-Lite modellekhez használható. Kompakt és erős kialakítású.