Menü Bezárás

Egyedi megoldások és rendszerintegráció

Rendszerintegráció

Dino-Lite integrációA rendszerintegráció segítségével az egyes részegységeket olyan rendszerré alakíthatja, amely biztosítja, hogy minden elem együttműködik. A vizualizáció (nagy) nagyítással gyakran a legfontosabb összetevő vizuális, automatikus ellenőrzésekhez, vagy elemzéshez. Pontosan ez az, amiben a Dino-Lite segíthet, ha Önnek jelenleg nincs speciális fejlesztésű optikai eszköze, vagy nem akarja azt beszerezni.

A több mint 10 éves magasan specializált tudás és szakértelem miatt a Dino-Lite szakértőnek számít a digitális optika és digitális mikroszkópia területén. Ezt a szakértelmet már számos vállalat használja szerte a világon, high-tech gépek és eszközök készítéséhez, fejlesztéséhez és eladásához, amikor a legjobb megfelelő minőségű vizsgálati eszközt integrálják a berendezéseikhez.

Ezek az eszközök az alkalmazások széles skáláját ölelik fel, a  Dino-Lite mikroszkópokat integráltak különböző berendezésekbe őssejt kutatáshoz,  lézeres szőrtelenítéshez, üdítős doboz varrat ellenőrzéséhez, anyagvizsgálathoz, speciális laboratóriumi berendezésekhez és egyéb minőségbiztosítási feladatokat ellátó berendezésekhez.

Testreszabás és Szoftver Fejlesztő Készlet (SDK)

Dino-Lite digitális mikroszkópra van szüksége, de  további testreszabási lehetőségeket, vagy funkciókat igényel? Az egyedi LED hullámhosszoktól a  speciális adapterekig, vagy tartozékokig közölje velünk ötleteit, és mi mindent megteszünk, hogy megoldást találjunk az Ön igényeire. Elérhetővé tesszük a szoftverfejlesztő készletünket (SDK), mely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy könnyedén vezéreljék a Dino-Lite digitális mikroszkópokat. Bármely Windows-kompatibilis eszközön működik és teljes ellenőrzést kínál a Dino-Lite LED és Microtouch vezérléséhez. Sőt, egyszerű lehetőséget biztosít a színek eltávolítására, valós idejű bináris kép készítésére, kép összehasonlításra, stb. Az SDK elérhető ingyenesen a Dino-Lite partnerek és felhasználók számára.

További információkért keressen minket az info@dino-lite.hu email címen, vagy a +36 30 350 8060-as telefonszámon.

Dino-Lite integráció        Dino-Lite integráció

Dino-Lite integráció                    Dino-Lite integráció