Menü Bezárás

Ékszerészeti mikroszkópok

Ékszerészeti mikroszkópok

ÉkszerészetA különlegesen kialakított polarizált világítás ideális megoldás az ékszerekkel, órákkal és drágakövekkel kapcsolatos vizsgálatokhoz és  munkához.

A Dino-Lite kifejlesztett egy sor speciális mikroszkópot és tartozékot az ékszeripart igényeinek kielégítésére. A speciálisan kialakított polarizált megvilágítás ideális megoldás az ékszerekkel, órákkal és drágakövekkel kapcsolatos vizsgálatokhoz és  munkához.Egy csomagban a DinoCapture Windows vagy DinoXcope Macintosh szoftverrel, a Dino-Lite egy nagyon erős és könnyen használható eszközt nyújt az ékszerészek számára.

A Dino-Lite eszközei professzionális megoldást jelentenek az ékszerek, órák, gyémántok és drágakövek ellenőrzéséhez, minőség-ellenőrzéséhez, és osztályozásához. A mikroszkópok 15 cm-ig terjedő munkatávolsága lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az eszközt mikroszkóp alatt használja. A beépített állítható polarizátor segít a fényes felületek tükröződésének csökkentésében. A mikroszkópok külső háza készülhetkompozitból és  alumínium ötvözetből is. 

Kapcsolódó termékek

ÉkszerészetÉkszerészet