Menü Bezárás

Elektronikai mikroszkópok

Digitális mikroszkópok elektronikai ellenőrzéshez

Az olyan miniatürizálásra és tömeggyártásra épülő iparágban mint az elektronikai ipar, kiemelten fontos a hatékony nagyítás. A Dino-Lite nagy munkatávolságú mikroszkópjai akár 230 mm-s nagyításukkal és 10-140x-s nagyításukkal rugalmas megoldást nyújtanak, akár összeszerelési feladatokról, akár nagyobb nagyítással járó ellenőrzésről van szó.
Az új automatikus nagyítás leolvasási funkcióval rendelkező modellek segítségével másodpercek alatt végezhet el kalibrált méréseket, akár 0,01 mm-s pontossággel.

Dino-Lite teljes választékát kínálja az elektrosztatikus feltöltődés(ESD) ellen védett digitális mikroszkópoknak és tartozékainak, melyeket kifejezetten az elektronikai ipar szükségleteinek szem előtt tartásával fejlesztettek ki.

Az ESD mikroszkópok robosztus alumínium háza nem termel jelentős statikus elektromosságot. A speciális ESD-biztos állványok egy ESD-biztos bevonatot kaptak melyet kifejezetten az érzékeny elektronikus áramkörök környezetében való munkára fejlesztettek ki. Ez teszi a Dino-Lite-ot egy biztonságos és nélkülözhetetlen eszközé mindenki számára az elektronikai iparban, az ellenőrzés, minőség-ellenőrzés, utómunka / javítás vagy precíziós szerelési feladatok területén.

Alkalmazások:

Összeszerelés
Forrasztás ellenőrzés
Hiba analízis
Minőség-ellenőrzés

Tulajdonságok:

ElektrotechnikaMinden USB Dino-Lite modellhez egy professzionális, többnyelvű szoftvercsomag jár Windows és MacOS rendszerekhez is. A szoftverrel képeket és videókat lehet rögzíteni, vagy megosztani élőben az interneten keresztül, ami nagyon egyszerű módja a kollégákkal, vevőkkel vagy szállítókkal való, földrajzi helytől független együttműködésnek. A kalibrálható integrált mérési funkciók a pontos méréseket tesznek lehetővé. (vonal, kör, szögek, sokszög, stb.)

Az integrált, teljes mértékben állítható polarizátor csökkenti a LED-ek tükröződését, így a készülék kristálytiszta magas minőségű képeket készít.

Számos modell nagy munkatávolságú ami lehetővé teszi a mikroszkóp alatti használatot. A Micro-Touch pillanatkép segítségével egyszerű a képek készítése, mindössze a mikroszkóp alatti szenzort kell hozzá megérinteni.

Olyan helyzetekben, ahol a kép rögzítése nem szükséges, de a valós idejű képe létfontosságú, valamelyik D-Sub csatlakozóval rendelkező Dino-Lite VGA modell a legjobb választás. Ezek a készülékek nagyon magas képkockasűrűségű (60 fps), és kristálytiszta képet nyújtanak.

Kapcsolódó termékek