Menü Bezárás

Hírek

Új Dino-Lite Edge 5 megapixeles mikroszkóp család

Új Dino-Lite Edge 5 megapixeles mikroszkóp család

Egy kiemelkedő termék további javítása rendekívül nehéz feladat. Azonban az új 5 megapixeles Edge termékcsalád kifejlesztésével a Dino-Lite felülmúlta önmagát.

A legmodernebb optika használatával, valamint vadonatúj 5 megapixeles érzékelővel és több speciális funkció, mint a flexibilis LED vezérlés (FLC), automatikus nagyítás leolvasás (AMR) alkalmazásával az alumínium házas Dino-Lite 7000 sorozat a technológia egy újabb csodája és a legjobb választás igényes felhasználók számára. Kiváló képminőséget és színvisszaadást biztosít igényes, robusztus és kompakt kialakítással párosítva.

USB mikroszkóp USB mikroszkóp USB mikroszkóp USB mikroszkóp
Dino-Lite Edge AM7115MZT digitális USB mikroszkóp
20-220x-os nagyítás, Felxibilis LED vezérlés
Dino-Lite Edge AM7515MZT digitális USB mikroszkóp
Mérésre optimalizálva, Automatikus nagyítás továbbítás
Dino-Lite Edge AM7115MZTL digitális USB mikroszkóp
Nagy munkatávolság, 10-140x-es nagyítás
Dino-Lite Edge AM7515MZTL digitális USB mikroszkóp
Mérésre optimalizálva, Nagy munkatávolság

Dino-Lite mikroszkóp ajándékozása a BME – Mechatronika, Optika és Gépészeti Informatika Tanszék részére

Dino-Lite

Töltse le a Dino-Lite legfrissebb 2015-ös katalógusát, mely bemutatja a legújabb modelleket és mikroszkóp megoldásokat. A katalógusban megtalálja a Dino-Lite összes készülékének műszaki adatát.

Kattintson ide a letöltéshez (7,6 MB)


Egyedi megoldások és rendszerintegrációRendszerintegráció

A vizualizáció (nagy) nagyítással gyakran a legfontosabb összetevő vizuális, automatikus ellenőrzésekhez, vagy elemzéshez. Pontosan ez az, amiben a Dino-Lite segíthet, ha Önnek jelenleg nincs speciális fejlesztésű optikai eszköze, vagy nem akarja azt beszerezni.

A több mint 10 éves magasan specializált tudás és szakértelem miatt a Dino-Lite szakértőnek számít a digitális optika és digitális mikroszkópia területén. Ezt a szakértelmet már számos vállalat használja szerte a világon, high-tech gépek és eszközök készítéséhez, fejlesztéséhez és eladásához, amikor a legjobb megfelelő minőségű vizsgálati eszközt integrálják a berendezéseikhez.

További információ


Dino-Lite WIFI Streamer digitális mikroszkóphozDino.Lite WIFI streamer

Az MSVC72W WiFi Streamer segítségével a Dino-Lite USB-s modeljeil vezeték nélküli kapcsolattal használhatóak az iOS (iPhone / iPad) és Android operációs rendszerrel felszerelt telefonokon és tableteken, vagy egy webböngésző segítségével bármely tableten, okostelefonon és számítógépen, akár egyszerre több eszközön is. A WiFi Streamer ideális terepmunkára és bemutatókra. Az MSVC72W beépített akkumulátorral rendelkezik és bárhol használható Dino-Lite mikroszkópok élőképének WIFI-n való továbbküldésére.

Vessünk egy gyors pillantást a készülék néhány jellemzőjére. Az új vezeték nélküli adapter segítségével a Dino-Lite USB-s modelljei vezeték nélkül csatlakoztathatóak iPad, iPhone, iPod Touch, Android telefonokhoz, tabletekhez, vagy WiFi kompatibilis számítógéphez. A készülék az élőképet akár 10 eszközre is továbbíthatja egyszerre 15 méteres hatótávolsággal. Képeket és videókat is menthet a szoftverek segítségével.

Dino-Lite WiFi Streamer (MSVC72W) from IDCP B.V. on Vimeo.

Tovább a termékhez

iOS applikáció letöltése: Wi-Fi Microscope – Dunwell Tech Inc.

Android applikáció letöltése: Wi-Fi Microscope – Dunwell Tech Inc.


Örömmel értesítjük, hogy a Dino-Lite mikroszkópok teljes termékpalettája végre Magyarországon is elérhető.

A Dino-Lite digitális hordozható mikroszkópjai, vizuális vizsgálati megoldásai egyedülálló lehetőséget nyújtanak mind a professzionális, mind a hétköznapi felhasználásoknál. A mikroszkópok egyszerű kezelhetőséggel minimális gyakorlattal és felhasználói ismeretekkel is azonnal alkalmazhatóak a legkülönbözőbb területeken.

Ez a korszerű kézenfekvő és innovatív megoldás méltán áll nagy lehetőségek előtt az elkövetkező években. A folyamatosan fejlődő termékválasztékkal és akciókkal reméljük, hogy magyarországi felhasználókat is sikerül megnyernünk, egy világszinvonalú vizsgálati technika alkalmazójának. Célunk a termékek minél szélesebb körű megismertetése és az elégedett partnerek megnyerése ennek a páratlan vizuális technikának a magyarországi elterjesztésében -ha mással nem is, az egyszerű megelégedettségükkel.

Dino-Lite Edge AM7515MZT digitális USB mikroszkóp

Dino-Lite Edge AM7515MZT digitális USB mikroszkóp