Menü Bezárás

Mikroszkóp iskoláknak – Medium csomag

0.00

A Dino-Lite kiemelkedő minőségű digitális mikroszkópjai már az iskolák számára is elérhetőek. A készülékek segítségével a kor igényeinek megfelelően mutatják be a tudományos tantárgyakat. A tanulók kivetítőn, vagy akár a saját mobil telefonjukon, vagy tabletjükön tekinthetik meg a mikroszkóp képét. A Dino-Lite mikroszkópjai segítséget nyújtanak a biológia, kémia és fizika, valamint a műszaki tantárgyak oktatásában. 

További információkért keressen minket elérhetőségeinken

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

A Dino-Lite digitális mikroszkóp egy sokoldalú berendezés, és az egyik a sok alkalmazási területe a sok közül az oktatás. Ez a tökéletes eszköz minden korosztály számára könnyen használható bármilyen előképzettség nélkül. A részletek mikroszkópos tanulmányozása egy szórakoztató és interaktív módja a tanulásnak.

A Dino-Lite Medium digitális mikroszkópcsomag tartalma:

AM4113T digitális USB mikroszkópDino-Lite mikroszkóp

Dino-Lite AM4113T modell 1,3 megapixeles élőképes felbontással, két nagyítási tartománnyal,. 10~50x és egészen 200x-ig tartó nagyítással. A mikroszkóp beépített megvilágítással és mérési funkcióval rendelkezik.

DinoCapture 2.0 szoftver

A PC-re telepíthető szoftver kompatibilis bármilyen Windows XP, 7, 8 és 10 operációs rendszert futtató számítógéppel. A szoftveren keresztül tekintheti meg a mikroszkóp élőképét és menthet képeket és videókat.

MS33W mikroszkóp állvány

Az MS33W egy flexibilis állvány, mellyel a mikroszkóp tetszőleges pozícióba állítható

MS33W