Menü Bezárás

Mikroszkóp iskoláknak – Pro csomag

0.00

A Dino-Lite kiemelkedő minőségű digitális mikroszkópjai már az iskolák számára is elérhetőek. A készülékek segítségével a kor igényeinek megfelelően mutatják be a tudományos tantárgyakat. A tanulók kivetítőn, vagy akár a saját mobil telefonjukon, vagy tabletjükön tekinthetik meg a mikroszkóp képét. A Dino-Lite mikroszkópjai segítséget nyújtanak a biológia, kémia és fizika, valamint a műszaki tantárgyak oktatásában. 

További információkért keressen minket elérhetőségeinken

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

A Dino-Lite digitális mikroszkóp egy sokoldalú berendezés, és az egyik a sok alkalmazási területe a sok közül az oktatás. Ez a tökéletes eszköz minden korosztály számára könnyen használható bármilyen előképzettség nélkül. A részletek mikroszkópos tanulmányozása egy szórakoztató és interaktív módja a tanulásnak.

A Dino-Lite Pro digitális mikroszkópcsomag tartalma:

AM4115ZT digitális USB mikroszkópDino-Lite mikroszkóp

A Dino-Lite új Edge szériájának polarizációs mikroszkópja, 1,3 megapixeles felbontású  élőképpel, 20-220x-s zoom nagyítással, polarizációs szűrővel, beépített megvilágítással és mérési funkciókkal.

DinoCapture 2.0 szoftver

A PC-re telepíthető szoftver kompatibilis bármilyen Windows XP, 7, 8 és 10 operációs rendszert futtató számítógéppel. A szoftveren keresztül tekintheti meg a mikroszkóp élőképét és menthet képeket és videókat.

MS36B mikroszkóp állvány

Alumínium oszlopos állvány, precíziós fogasléces magasság állítással ,rendelkezik egy vízszintes tartórúddal a nagyobb méretű minták vizsgálatára. 

 MS36B állvány