Menü Bezárás
 • Dino-Lite AM7013MZT (ESD-biztos) digitális USB mikroszkópDino-Lite AM7013MZT (ESD-biztos) digitális USB mikroszkóp

  A Dino-Lite AM7013MZT egy 5 megapixeles szenzorral rendelkezik a kristálytiszta kép és a magas nagyítás eléréséhez. Az AM7013MZT egészen nagy felbontása ideális a mikroszkopikus kép kijelzésére nagy kijelzőn, vagy nyomtatására. Az ESD biztos mikroszkóp erős alumínium háza szavatolja a statikus feltöltődés menteséget az elektronika ipar számára. A beépített polarizáló csökkenti a tükröződést a tükröződő felületeknél, mint a fémek, műanyagok, ékszerek, elektronikai alkatrészek. stb.

 • Dino-Lite AM4013MT digitális USB mikroszkópDino-Lite AM4013MT digitális USB mikroszkóp

  A Dino-Lite AM4013MT alumínium házzal rendelkezik. Az alumínium ház nagy védelmet és tartósságot biztosít a mikroszkópnak.

 • Dino-Lite AM3113T digitális USB mikroszkópDino-Lite AM3113T digitális USB mikroszkóp

  A Dino-Lite AM3113T mikroszkópjánál mind a mérési funkciók, mind a képek mentése közvetlenül a mikroszkópon lévő mikrokapcsolóról vezérelhető. A megnövelt kép szenzor magas minőségű képet nyújt nagyon természetes színekkel és magas képfrissítési sebességet a jobb élő kép eléréséhez.

 • Dino-Lite AM4013MZT (ESD-biztos) digitális USB mikroszkópDino-Lite AM4013MZT (ESD-biztos) digitális USB mikroszkóp

  Az AM4013MZT egy speciális polarizációs filterrel használva nagyon jó választásnak bizonyul, amikor csillogó felületekkel dolgozik, úgy mint műanyagok és fémek. Ez a modell alumínium házas kialakítású, ez biztosítja a tartósságot és a védelmet. Ennek az ESD védett mikroszkópnak a háza garantálja, hogy nincs statikus feltöltődés ami alapvető elvárás az elektronika iparban.

 • Dino-Lite AM4113TL digitális USB mikroszkópDino-Lite AM4113TL digitális USB mikroszkóp

  A AM4113TL egy speciális nagy munkatávolságú modell. 15 cm-es munkatávolságnál -20x nagyítással és 4cm-es munkatávolságnál a 90x nagyítással rendelkezik. Az extra munka távolság teszi a TL sorozatot ideális megoldássá a nagy tárgytávolságú feladatoknál, mint például a javítás, átdolgozásra vagy szerelési feladatok. A továbbfejlesztett színérzékelő kiváló színvisszaadást és gyenge fényviszonyok mellett jobb képalkotást nyújt.

 • Dino-Lite AM4113TL-M40 digitális USB mikroszkópDino-Lite AM4113TL-M40 digitális USB mikroszkóp

  A AM4113TL-M40 egy speciális válatozata a nagy munkatávolságú modelleknek alacsony nagyítási rátával, mely 5x-től 40x-es nagyításig terjed. 195 mm-es munkatávolságnál 10x-es nagítással rendelkezik. Az extra munka távolság teszi a TL sorozatot ideális megoldássá a nagy tárgytávolságú feladatoknál, mint például a javítás, átdolgozásra vagy szerelési feladatok. A továbbfejlesztett színérzékelő kiváló színvisszaadást és gyenge fényviszonyok mellett jobb képalkotást nyújt.

 • Dino-Lite AM4113ZT digitális USB mikroszkópDino-Lite AM4113ZT digitális USB mikroszkóp

  Az AM4113ZT modell egy speciális polarizációs filterrel használva olyan tükröződő felületeket vizsgálatához bizonyul jó választásnak, mint a műanyagok és a fémek. 1.3 megapixeles felbontása a maximálisan 200x-os nagyítással rugalmas felhasználást biztosít.

 • Dino-Lite AM4013MZTL digitális USB mikroszkópDino-Lite AM4013MZTL digitális USB mikroszkóp

  Az AM4013MZTL egy speciális polarizációs filterrel használva nagyon jó választásnak bizonyul, amikor csillogó felületekkel dolgozik, úgy mint műanyagok és fémek. Ez a modell alumínium házas kialakítású, ez biztosítja a tartósságot és a védelmet. A Dino-Lite AM4013MZTL modell hosszú munkatávolsággal rendelkezik.

 • Dino-Lite AM4113ZTL digitális USB mikroszkópDino-Lite AM4113ZTL digitális USB mikroszkóp

  Az AM4113ZTL modell egy speciális polarizációs filterrel használva olyan tükröződő felületeket vizsgálatához bizonyul jó választásnak, mint a műanyagok és a fémek. Ez a modell nagy munkatávolsággal rendelkezik.

 • Dino-Lite AM7013MT digitális USB mikroszkópDino-Lite AM7013MT digitális USB mikroszkóp

  A Dino-Lite AM7013MT egy 5 megapixeles szenzorral rendelkezik a kristálytiszta kép eléréséhez és a magas nagyításhoz. Mivel az AM7013MT modell nagy felbontással rendelkezik, ezért ideális megoldás képernyőn történő kijelzésre vagy a képek kinyomtatására.