Menü Bezárás
  • A Dino-Lite új RK-04-es állványa kis méretű, stabil befogást biztosít és durva fókusszal rendelkezik. Bármilyen Dino-Lite digitális mikroszkóppal használható. Rozsdamentes acélból és könnyű alumíniumból készült. Az RK-04F változat integrált finom-fókuszálási funkcióval is rendelkezik.

  • A Dino-Lite új RK-05-ös állványa kis méretű, stabil befogást biztosít,  durva fókusszal és maximum 30 fokos dönthetőséggel rendelkezik. Bármilyen Dino-Lite digitális mikroszkóppal használható. Rozsdamentes acélból és könnyű alumíniumból készült. Az RK-05F változat integrált finom-fókuszálási funkcióval is rendelkezik.

  • Kisméretű tartós és erős váz biztosítja a mikroszkóp stabil megfogását, beállítását és a pozícionálást. Az MS08B állvány 14,5 cm-es függőleges munkatávolsággal rendelkezik, finomállítási lehetőséget nem tartalmaz.

  • RK-02 mikroszkóp állványRK-02 mikroszkóp állvány

    Az RK-02 egy tartós hattyúnyakú mikroszkóp állvány, mely rugalmas és sokoldalú felhasználási módokat tesz lehetővé a Dino-Lite digitális mikroszkópok számára. A C-bilincs szinte szinte bármilyen felülethet illeszkedik akár 7 cm vastagságig, akár vízszintesen vagy függőlegesen.