Menü Bezárás

Mikroszkóp elektronikai vizsgálatokhoz (ESD) – PCB Pro csomag

0.00

Az olyan miniatürizálásra és tömeggyártásra épülő iparágban mint az elektronikai ipar, kiemelten fontos a hatékony nagyítás. A Dino-Lite nagy munkatávolságú mikroszkópjai nagy munkatávolságukkal és rugalmasan változtatható nagyításukkal rugalmas megoldást nyújtanak, akár összeszerelési feladatokról, akár nagyobb nagyítással járó ellenőrzésről van szó.

További információkért keressen minket elérhetőségeinken

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

 

A Dino-Lite PCB Pro digitális mikroszkópcsomag tartalma:

AM7515MZTL digitális USB mikroszkóp (ESD)Dio-Lite mikroszkóp

Az új 5 megapixeles Dino-Lite Edge-modellek kiváló képminőséget és a nagyfokú rugalmasság biztosítanak. A beépített, állítható polarizátorcsökkenti a tükröződést a fényes tárgyaknál. A beépített automatikus nagyítás leolvasás lehetővé teszi a mérések könnyű és gyors elvégzését. Különböző kupakokat mellékelünk a mikroszkóphoz, így ez a Dino-Lite Edge mikroszkóp a tökéletes választás professzionális alkalmazásokra. A mikroszkóp rugalmas LED vezérlési funkcióval (FLC) rendelkezik.  A mikroszkóp 10-140x-s zoom nagyítással és nagy munkatávolsággal rendelkezik (235-30 mm).

DinoCapture 2.0 szoftver

A PC-re telepíthető szoftver kompatibilis bármilyen Windows XP, 7, 8 és 10 operációs rendszert futtató számítógéppel. A szoftveren keresztül tekintheti meg a mikroszkóp élőképét és menthet képeket és videókat.

RK-10A mikroszkóp állvány

A Dino-Lite RK-10A erős és stabil high-end állvány, mely használható az összes professzionális Dino-Lite modellel. Alapanyaga rugalmas rozsdamentes acél és könnyű alumínium, nagyon precíz finom fókusz beállítással, valamint gyorskioldó funkcióval rendelkezik. 

RK-10A