Menü Bezárás

Mikroszkóp minőségellenőrzéshez – Basic csomag

0.00


Napjainkban egyre inkább elvárássá vált a pontos méretek és anyagminőség biztosítása a gyártásban. A Dino-Lite mikroszkópjai rugalmas, hordozható megoldást kínálnak a minőségellenőrzésri és mérési feladatokra mind ipari, mind laboratóriumi környezetben.A kis munkatávolságú Dino-Lite modellek 20-220x-s nagyítása lefedi a minőségellenőrzés álta
lános igényeit. Amennyiben nagyobb nagyítás szükséges a Dino-Lite speciális mikroszkópjai 400x, 500x, illetve akár 900x-s optikai nagyítást is elérhetővé tesznek.Az küldönleges Dino-Lite technológiák, mint az automatikus nagyítás továbbítás (AMR) és a kiterjesztett mélységélesség, még rugalmasabb vizsgálati megoldásokat nyújtanak.

További információkért keressen minket elérhetőségeinken

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

 

A Dino-Lite Basic digitális mikroszkópcsomag tartalma:

AM4113ZT digitális USB mikroszkópDino-Lite mikroszkóp

Dino-Lite AM4113ZT modell 1,3 megapixeles élőképes felbontással, két nagyítási tartománnyal,. 10~50x és egészen 200x-ig tartó nagyítással. A mikroszkóp beépített megvilágítással, fokozatmentes polarizációs szűrővel és mérési funkcióval rendelkezik.

DinoCapture 2.0 szoftver

A PC-re telepíthető szoftver kompatibilis bármilyen Windows XP, 7, 8 és 10 operációs rendszert futtató számítógéppel. A szoftveren keresztül tekintheti meg a mikroszkóp élőképét és menthet képeket és videókat.

MS35B mikroszkóp állvány

Tartós és erős váz, valamint egy fogasléces szerkezet biztosítja a precíz beállítást és pozícionálást. Az MS35B állvány 20 cm-es függőleges munkatávolsággal rendelkezik, ami kiterjeszthető 50 cm-re egy opcionális kiegészítővel (MS30X).

Mikroszkóp állvány