Menü Bezárás

Mikroszkóp iskoláknak – Basic csomag

0.00

A Dino-Lite kiemelkedő minőségű digitális mikroszkópjai már az iskolák számára is elérhetőek. A készülékek segítségével a kor igényeinek megfelelően mutatják be a tudományos tantárgyakat. A tanulók kivetítőn, vagy akár a saját mobil telefonjukon, vagy tabletjükön tekinthetik meg a mikroszkóp képét. A Dino-Lite mikroszkópjai segítséget nyújtanak a biológia, kémia és fizika, valamint a műszaki tantárgyak oktatásában.

További információkért keressen minket elérhetőségeinken

Elfogyott

Leírás

A Dino-Lite digitális mikroszkóp egy sokoldalú berendezés, és az egyik a sok alkalmazási területe a sok közül az oktatás. Ez a tökéletes eszköz minden korosztály számára könnyen használható bármilyen előképzettség nélkül. A részletek mikroszkópos tanulmányozása egy szórakoztató és interaktív módja a tanulásnak.

A Dino-Lite Basic digitális mikroszkópcsomag tartalma:

AM2111 digitális USB mikroszkópDino-Lite digitális mikroszkóp

A Dino-Lite AM2111 egy alap USB mikroszkóp modell, 640×480 pixeles élőképes felbontással, két nagyítási tartománnyal,. 10~50x és egészen 200x-ig tartó nagyítással. A mikroszkóp beépített megvilágítással rendelkezik.
A Dino-Lite AM2111 digitális mikroszkóp közvetlenül csatlakoztatható Androsid (OTG képes) rendszert futtató okostelefonheto és tablethez. 

DinoCapture 2.0 szoftver

A PC-re telepíthető szoftver kompatibilis bármilyen Windows XP, 7, 8 és 10 operációs rendszert futtató számítógéppel. A szoftveren keresztül tekintheti meg a mikroszkóp élőképét és menthet képeket és videókat.

 MS33W mikroszkóp állvány

Az MS33W egy flexibilis állvány, mellyel a mikroszkóp tetszőleges pozícióba állítható

MS33W