Menü Bezárás

Mikroszkóp mérési feladatokhoz – Basic csomag

0.00


A gyártás minőségének folyamatos ellenőrzéséhez sokszor elengedhetetlen a termék pontos méreteinek megállapítása, ellenőrzése. A Dino-Lite mikroszkópjai a DinoCapture 2.0 mérőszoftverrel kiegészítve hatékonyan és gazdaságosan és rugalmasan oldják meg a mérési feladatokat. Nagyítástól függően akár 0,01 mm-s pontosságal végeznek el kalibrált méréseket. A mérési eredmények  e
lmenthetőek a képpel  együtt, vagy akár Excel formátumba is exportálhatóak.

További információkért keressen minket elérhetőségeinken

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: O12 731 Kategóriák: , Címke:

Leírás

 

A Dino-Lite Basic digitális mikroszkópcsomag tartalma:

AM4113ZT digitális USB mikroszkópDino-Lite mikroszkóp

Dino-Lite AM4113ZT modell 1,3 megapixeles élőképes felbontással, két nagyítási tartománnyal,. 10~50x és egészen 200x-ig tartó nagyítással. A mikroszkóp beépített megvilágítással, fokozatmentes polarizációs szűrővel és mérési funkcióval rendelkezik.

DinoCapture 2.0 szoftver

A PC-re telepíthető szoftver kompatibilis bármilyen Windows XP, 7, 8 és 10 operációs rendszert futtató számítógéppel. A szoftveren keresztül tekintheti meg a mikroszkóp élőképét és menthet képeket és videókat.

MS35B mikroszkóp állvány

Tartós és erős váz, valamint egy fogasléces szerkezet biztosítja a precíz beállítást és pozícionálást. Az MS35B állvány 20 cm-es függőleges munkatávolsággal rendelkezik, ami kiterjeszthető 50 cm-re egy opcionális kiegészítővel (MS30X).

Mikroszkóp állvány