Menü Bezárás

Mikroszkóp minőségellenőrzéshez – Medium csomag

0.00

Napjainkban egyre inkább elvárássá vált a pontos méretek és anyagminőség biztosítása a gyártásban. A Dino-Lite mikroszkópjai rugalmas, hordozható megoldást kínálnak a minőségellenőrzésri és mérési feladatokra mind ipari, mind laboratóriumi környezetben.A kis munkatávolságú Dino-Lite modellek 20-220x-s nagyítása lefedi a minőségellenőrzés általános igényeit. Amennyiben nagyobb nagyítás szükséges a Dino-Lite speciális mikroszkópjai 400x, 500x, illetve akár 900x-s optikai nagyítást is elérhetővé tesznek.Az küldönleges Dino-Lite technológiák, mint az automatikus nagyítás továbbítás (AMR) és a kiterjesztett mélységélesség, még rugalmasabb vizsgálati megoldásokat nyújtanak.

További információkért keressen minket elérhetőségeinken


Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

 

A Dino-Lite Medium digitális mikroszkópcsomag tartalma:

AM4115ZT digitális USB mikroszkópDino-Lite mikroszkóp

A Dino-Lite új Edge szériájának polarizációs mikroszkópja, 1,3 megapixeles felbontású  élőképpel, 20-220x-s zoom nagyítással, polarizációs szűrővel, beépített megvilágítással és mérési funkciókkal.

DinoCapture 2.0 szoftver

A PC-re telepíthető szoftver kompatibilis bármilyen Windows XP, 7, 8 és 10 operációs rendszert futtató számítógéppel. A szoftveren keresztül tekintheti meg a mikroszkóp élőképét és menthet képeket és videókat.

MS36B mikroszkóp állvány

Alumínium oszlopos állvány, precíziós fogasléces magasság állítással ,rendelkezik egy vízszintes tartórúddal a nagyobb méretű minták vizsgálatára. 

 MS36B állvány