Menü Bezárás

Mikroszkóp mérési feladatokhoz – Medium csomag

0.00

A gyártás minőségének folyamatos ellenőrzéséhez sokszor elengedhetetlen a termék pontos méreteinek megállapítása, ellenőrzése. A Dino-Lite mikroszkópjai a DinoCapture 2.0 mérőszoftverrel kiegészítve hatékonyan és gazdaságosan és rugalmasan oldják meg a mérési feladatokat. Nagyítástól függően akár 0,01 mm-s pontosságal végeznek el kalibrált méréseket. A mérési eredmények  elmenthetőek a képpel  együtt, vagy akár Excel formátumba is exportálhatóak.

További információkért keressen minket elérhetőségeinkenEngedélyezett utánrendelésre

Leírás

 

A Dino-Lite Medium digitális mikroszkópcsomag tartalma:

AM4515ZT digitális USB mikroszkópDino-Lite mikroszkóp

A Dino-Lite új Edge szériájának polarizációs mikroszkópja, 1,3 megapixeles felbontású  élőképpel, 20-220x-s zoom nagyítással, polarizációs szűrővel, beépített megvilágítással rendelkezik. A beépített automatikus nagyítás leolvasás lehetővé teszi a mérések könnyű és gyors elvégzését. Különböző kupakokat mellékelünk a mikroszkóphoz, így ez a Dino-Lite Edge mikroszkóp a tökéletes választás professzionális alkalmazásokra.

DinoCapture 2.0 szoftver

A PC-re telepíthető szoftver kompatibilis bármilyen Windows XP, 7, 8 és 10 operációs rendszert futtató számítógéppel. A szoftveren keresztül tekintheti meg a mikroszkóp élőképét és menthet képeket és videókat.

MS36B mikroszkóp állvány

Alumínium oszlopos állvány, precíziós fogasléces magasság állítással ,rendelkezik egy vízszintes tartórúddal a nagyobb méretű minták vizsgálatára. 

 MS36B állvány